DORASLI SMO SVAKOM ZADATKU!

Preduzeće Stan plast osnovano je 2011. god sa ciljem da proizvodi stolariju od aluminijuma i PVC-a.

Brojni i raznovrsni objekti su rezultat posvećenog rada, neprestanog ulaganja u proizvodnju i nove tehnologije.

Tržište od nas zahteva da pratimo nove trendove i zbog toga je potrebno da budemo inovativni i ostanemo dosledni vrhunskom kvalitetu.

Neprestano težimo ka stalnom poboljšanju dostignutog nivoa kvaliteta, povećanjem proizvodnog pogona, unapređenju opreme za rad i samog procesa proizvodnje.

Proizvodni pogon čine mašine nemačkog proizvođača ELUMATEC  za proizvodnju stolarije od aluminijuma, dok za  proizvodnju PVC stolarije posedujemo mašine nemačkog proizvođača URBAN.

Naša misija je da poboljšamo kvalitet života ljudi uz bolje performanse njihovih zgrada, kuća, poslovnih objekata sa proizvodima vrhunskog kvaliteta, tehnologije i estetike.

Od samog početka vizija osnivača je usmerena na zadovoljavanje zahteva naših klijenata visokim kvalitetom proizvoda i usluga, poštovanjem dogovorenih rokova izrade i isporuke, stalnom proširenju asortimana proizvoda i usluga.

Kontinuirani cilj našeg rada i razvoja je da ponudimo unikatna rešenja sa inovativnim karakteristikama koje u potpunosti ispunjavaju potrebe naših klijenata.