ROLO VRATA

Rolo vrata mogu doneti čitav niz prednosti vašem objektu. Ne samo da mogu maksimizirati prostor na način na koji drugi tipovi vrata ne mogu, već takođe pomažu u energetskoj efikasnosti i sigurnosti.

Aluminijumska rolo garažna vrata dodatno pojačavaju sigurnost, a izdržljivi materijal se pokazao neverovatno popularnim među klijentima. Uz robusnost koju mogu da obezbede, aluminijumska rolo vrata su takođe neverovatno laka za rukovanje i mogu se elektronski kontrolisati putem daljinskog upravljača.

Aluminijumska rolo vrata

Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 13,5×52 ili 19x78mm. Sendvič ispuna sa poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene četkice za bešuman rad. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha.

Standardne boje su bela, siva, antracit, braon, a mogu se farbati u boji po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste.
Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Automatsko zaključavanje vrata je obezbeđeno pomoću PVC blokatora. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se otvaraju ručno pomoću kurble.

Karakteritike:

  • Više načina montiranja (kutija sa spoljne strane, kutija sa unutrašnje strane, kutija ispod grede i drugo)
  • Pored pokretanja na daljinac, moguća ugradnja taster prekidača
  • Više vrsta lamela (lamele sa poliuretanom, lamele sa prozorićem, lamele sa otvorom za ventilaciju i dr.)
  • Bez obzira na oblik otvora, vrata je moguće namontirati sa unutrašnje strane prostorije
  • Štede prostor, otvaraju se vertikalno i gotovo ne zauzimaju proctor u prostoriji